M+M+M+M Koumarovi Vítejte nám přátelé!
 

Dětský den 2003

30. 5. 2003
#####

Po menších neshodách v místě konání (někteří si zašli až na střelnici), jsme se sešli v hojném počtu ve výcvikovém středisku. Tady jsme chvíli poseděli, opekli jsme si pár špekáčků a poté jsme byli pozváni na malou ukázku výcviku služebních psů.

Nejprve nám jeden z psovodů něco sdělil o samotném výcviku a poté došlo na praktické ukázky. Předvedli nám část výcviku poslušnosti a následně něco dynamičtějšího - zadržení pachatele. Na pejskovi bylo vidět, jak se těší, jen co zahlédl figuranta s ochranným rukávem, okamžitě byl k neudržení. Sice se pejskovi podařilo figuranta lehce kousnout, ale byla z toho jenom modřina, takže to vše dobře dopadlo.

V průběhu ukázky dorazily dvě sličné dívky, které přivedli slíbené koně. Z původního plánu ukázky drezůry sice nebylo nic, ale zato měli děti i někteří dospělí možnost se na koníčcích projet, což bylo jistě mnohem zajímavější. Koníčci byli dva - jeden hnědý a druhý bílý, o kterého měli děti citelně větší zájem.

Po projížďce na koních se již začalo připozdívat a tak se postupně návštěvníci začali rozcházet do svých domovů. Zbývající část návštěvníků se vrátila zpět k ohýnku a pobyli zde, za doprovodu kytary, až do západu slunce, na který byl krásný výhled.

Závěr:
#####

Počasí nám velmi přálo. Bylo krásné slunečné odpoledne a jak v Holešově nebývá moc zvykem, tak ani nefoukal vítr. Těžko říci, zda měli děti větší radost z pejska nebo koní, obojí bylo krásné a nezbývá než poděkovat jak psovodům, tak majitelce koní.

Fotogalerie

Dětský den

30. 5. 2003

Program:

  • Sraz účastníků v 15:00 hod. ve výcvikovém středisku psovodů a služebních psů v Dobroticích
  • Táborák, opékání špekáčků, zpěv, atd.
  • Ukázka drezůry koní

PS: Dobrou náladu s sebou !!!

Kategorie:
 
 
by R & T